Webshop

Fotoverslag: zonovergoten LKC Slotdag

Zonovergoten LKC Slotdag verzorgd door Jumbo Eksterstraat

Afgelopen zaterdag, 21 september, vond de seizoensafsluiter van de LKC plaats: de LKC Slotdag op het kaatsveld Sonnenborgh. Onder een stralende zon streden maar liefst 14 parturen in de A-, B- en C-klasse vol overgave om de felbegeerde prijzen.

Hoofdsponsor Jumbo Eksterstraat zorgde traditiegetrouw voor de heerlijke broodmaaltijd, die na de eerste omloop door zowel kaatsers als vrijwilligers werd genoten. Vervolgens werden de tweede en derde omlopen fanatiek verkaatst, waarbij de deelnemers streden om eer en prijzen. De teams die voldoende eersten wisten te behalen, mochten een rijk gevulde Jumbo Eksterstraat boodschappentas mee naar huis nemen. Voor de hoofdprijswinnaars waren er uiteraard de welverdiende kransen.

We kijken met trots terug op een prachtige dag vol sportiviteit en gezelligheid bij onze vereniging, LKC Sonnenborgh. Een speciaal woord van dank gaat uit naar alle deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk Jumbo Eksterstraat voor hun onmisbare bijdrage aan het succes van deze onvergetelijke dag!

Henk Haar wist de energie, sportiviteit en het plezier van de dag perfect vast te leggen. Geniet mee van de prachtige beelden van een geslaagde slotdag, waarop de kaatsers en vrijwilligers de hoofdrol speelden.Bekijk hieronder het volledige fotoverslag! Slotdag LKC 21 sept.2024 (myalbum.com)