Webshop

Fotoverslag Rengersdag

Verslag Rengersdag – 21 juli

Op zondag 21 juli vond de jaarlijkse Rengersdag plaats. Hoewel het evenement al vroeg was afgelopen, was de spanning ver te zoeken. De winnaars van de dag waren Menno van Zwieten, Gabe-Jan van Popta en Tjisse Steenstra. Steven Koster, Gerben de Boer en Rick Minnesma eindigden als tweede en Bauke Triemstra, Taeke Triemstra en Patrick Scheepstra de derde prijs pakten.

Bauke Triemstra en Patrick Scheepstra speelden met Dylan Drent, die al snel geblesseerd raakte. Ondanks deze tegenslag wisten ze door te zetten. Het team van Gert-Anne van der Bos wist ook dit keer niet te winnen.

Menno van Zwieten, Gabe-Jan van Popta en Tjisse Steenstra kwamen op stoom tegen Youri de Groot, Sybren Poelsma en Pieter van der Schoot. In de finale namen zij het op tegen Steven Koster, Gerben de Boer en Rick Minnesma. Tjisse Steenstra was in topvorm en samen met zijn teamgenoten wonnen ze overtuigend met 5-1 en 6-4.

Uitslag Rengersdag:

  1. Menno van Zwieten, Gabe-Jan van Popta en Tjisse Steenstra
  2. Steven Koster, Gerben de Boer en Rick Minnesma
  3. Bauke Triemstra, Taeke Triemstra en Patrick Scheepstra

Het weer was wisselvallig, maar de finale werd gespeeld onder een stralende zon en de sfeer was top. Dank aan iedereen voor de komst en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer!

Fotoverslag van Henk Haar: Rengersdag 2024 op en om het veld (myalbum.com)